ΜΑΤΣΙΜΑΝΗΣ Ο.Ε.
Βιομηχανικά Πλυντήρια Κυψέλη - Καθαρισμός Επαγγελματικού Ιματισμού Κυψέλη Αττική

Τα βιομηχανικά πλυντήρια μας “ΜΑΤΣΙΜΑΝΗΣ Ο.Ε.” τα οποία βρίσκονται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στην Κυψέλη, εδώ και αρκετά χρόνια, δραστηριοποιούνται στον καθαρισμό του επαγγελματικού ιματισμού προσφέροντας εγγυημένες υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές.

Χρησιμοποιώντας μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και επώνυμα απορρυπαντικά, μπορούμε να αναλάβουμε τον άψογο καθαρισμό του επαγγελματικού ιματισμού ξενοδοχείων, εστιατορίων, νοσοκομείων, κομμωτηρίων αλλά και κάθε επιχείρησης στην Κυψέλη και σε όλη την Αττική...


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

Προκειμένου να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα, αναλαμβάνουμε να παραλάβουμε τον επαγγελματικό ιματισμό σας από τον χώρο σας, εξυπηρετώντας άμεσα την Κυψέλη και όλη την Αττική.

ΑΨΟΓΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΨΟΓΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Εγγυόμαστε άψογα αποτελέσματα εργασίας αντιμετωπίζοντας με επιτυχία ακόμα και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις και προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις.

ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ

ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ

Για τον καθαρισμό του επαγγελματικού σας ιματισμού, χρησιμοποιούμε επώνυμα απορρυπαντικά προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Καθημερινά στα βιομηχανικά πλυντήρια μας τα οποία βρίσκονται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στην Κυψέλη, παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, για κάθε είδους επιχείρηση στην Κυψέλη και σε όλη την Αττική. Σας προσφέρουμε υπηρεσίες καθαρισμού...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Καθαρίζουμε σεντόνια, μαξιλαροθήκες, παπλώματα, μπουρνούζια και όλο τον επαγγελματικό ιματισμό του ξενοδοχείου σας, των ενοικιαζόμενων δωματίων και των καταλυμάτων σας.

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Αναλαμβάνουμε σε ανταγωνιστικές τιμές τον επαγγελματικό καθαρισμό τραπεζομάντηλων αλλά και τον καθαρισμό όλου του επαγγελματικού εξοπλισμού του εστιατορίου, catering ή ταβέρνας σας.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Χρησιμοποιώντας απορρυπαντικά άριστης ποιότητας, πραγματοποιούμε τον επαγγελματικό καθαρισμό του ιματισμού νοσοκομείων, κλινικών κ.α. Καθαρίζουμε σεντόνια, μαξιλαροθήκες και όλο τον ιματισμό.

ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό πετσετών από κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής, spa και οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση διαθέτει επαγγελματικό ιματισμό.