ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Ματσιμάνης Ο.Ε. | Βιομηχανικά Πλυντήρια Κυψέλη - Καθαρισμός Επαγγελματικού Ιματισμού Κυψέλη Αττική


Καθημερινά στα βιομηχανικά πλυντήρια μας “ΜΑΤΣΙΜΑΝΗΣ Ο.Ε.” τα οποία βρίσκονται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στην Κυψέλη, παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, για κάθε είδους επιχείρηση στην Κυψέλη και σε όλη την Αττική.

Σας προσφέρουμε υπηρεσίες καθαρισμού ιματισμού υψηλής ποιότητας και μεγιστοποιούμε τον αριθμό των πλύσεων του ιματισμού όποτε και την διάρκεια ζωής του.

Ο καθαρισμός παντός είδους υφάσματος είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για εμάς. Τα υψηλής ποιότητας απορρυπαντικά που χρησιμοποιούμε για την πλύση του επαγγελματικού ιματισμού σας, εξασφαλίζουν την ανθεκτικότητα του κάθε υφάσματος σε βάθος χρόνου ενώ προσφέρουν καθαρισμό σε βάθος.
 

 

 
 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ

Μπορούμε να παραλάβουμε τον επαγγελματικό ιματισμό από τον χώρο σας ή να μας τον φέρετε στα βιομηχανικά μας πλυντήρια στην Κυψέλη. Τον αξιολογούμε και διαχωρίζουμε τον ιματισμό σας.
 
 
 
 

ΠΛΥΣΙΜΟ

Προχωρούμε στον καθαρισμό του επαγγελματικού σας ιματισμού στα σύγχρονα πλυντήρια μας. Χρησιμοποιούμε επώνυμα απορρυπαντικά προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε άριστα αποτελέσματα.
 
 
 
 

ΠΑΚΕΤΑΡΙΣΜΑ

Με την ολοκλήρωση του καθαρισμού, συνεχίζουμε με την συσκευασία του επαγγελματικού σας ιματισμού. Τα χωρίσουμε ανά είδος, σε διάφανες σακούλες μιας χρήσης.
 
 

 

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ:
  Ξενοδοχείων
  Εστιατορίων - Ταβέρνων
  Catering
  Νοσοκομείων
  Κέντρα Αισθητικής
  Κομμωτηρίων
  Γυμναστηρίων
  Πλοίων

 

ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ:
  Σεντονια
  Κουβέρτες - Παπλώματα
  Μαξιλαροθήκες
  Τραπεζομάντηλα
  Κουρτίνες
  Μπουρνούζια
 
Σκοπός των βιομηχανικών πλυντηρίων μας είναι, η παροχή υψηλής ποιότητας καθαρισμού αλλά και η διασφάλιση της αυθεντικότητας του ιματισμού σας.

 

 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή επισκεφτείτε τα βιομηχανικά πλυντήρια μας στην Κυψέλη Αττικής για να σας γνωρίσουμε και να αναλάβουμε τον καθαρισμό του επαγγελματικού ιματισμού σας.